Tuesday, December 25, 2012

Time Table. Kinda !

Assalamualaikum

Semua sihat ? Okay,pejam celik pejam celik sekejap sahaja dah nak masuk tahun baru 2013. Kedah ni pula start sekolah 1.1.2013. Hah,mula la nak berjuang lagi. Al-maklumlah Al-calon Al-SPM . Amboi,banyak "Al" nya yea ? ^^, Bahasa Arab yang tak seberapa nak Arab sangat. Hehe . Okay,mungkin ya mungkin tidak In akan kurang update post di blog kerana kekusutan melalui hari-hari yang penuh cabaran ni. Haha,wah gitu! Start sahaja sekolah,mula-mula touch up buku kan ? Lepas tu mula ada homework. Lepas tu tusyen pula kan? Study tu tak termasuk lagi haa. Belum masuk waktu tidur dan solat lagi. Dan lain-lain... Tapi di sini ada sedikit-sedikit jadual In. So kalau ada kerja yang perlu guna laptop In selitkanlah dengan update blog ni. hehe. Kalau homework kurang,ada masa terluang sikit,update la blog lagi. Seriously tak makan banyak masa pun kerana In dah letak di draft. Cuti-cuti ni kenalah rajin menype . Ready untuk next year. Haha =) Let's take a look !

Ahad-Khamis [ Hari Persekolahan ]

-Sekolah
-Homework
-Study
-Kokurikulum [ Selasa/Sabtu & Rabu/Khamis ]
-Kelas Tambahan sekolah 
-Librari Al-Hikmah [ betul kan ? ] [ SMKSB ]
-Keperluan hidup : Solat,Tidur,Bersihkan diri,Makan....dll
-Tusyen Fizik 8.00-9.30 PM [ Khamis ]

Jumaat 

-Tusyen Kimia 7.30-9.00 AM [ 1st class ]
-Tusyen Add Math 10.45 AM-12.30 PM [ Morning Class ]
-Piano Class 2.30-3.30 PM
-Homework
-Study
-Keperluan hidup : Solat,Tidur,Bersihkan diri,Makan....dll

Sabtu

-Homework [ If tak habis lagi,maybe banyak kan ]
-Study
-Rest rest rest resttttt ! ><'' [ For sure update blog ]
-Keperluan hidup : Solat,Tidur,Bersihkan diri,Makan....dll
-Sekolah ganti [ Mesti ada kan ? =='' ]

Begitulah rutin harian In selama seminggu itu sampailah ke S-se-P-M . Haha =) In Syaa Allah. Doakan In yeah !! In tak ambil subjek lain untuk tusyen kerana mungkin In boleh study sendiri. Pergi tusyen banyak-banyak meletihkan dan buat In rasa tak perlu study di rumah. haha. In memang jenis macam tu. So In perlu tusyen yang mana mungkin boleh menolong In sedikit sebanyak . In Syaa Allah . Actually,waktu form 4 In sangatlah tidak rajin pergi ke tusyen :P Ala kadar je . haha . Tapi emm,entah rasa macam perlu lebih seriuslah selepas ni. So,tak nak ponteng-ponteng tusyen dah ><' Haha . Dan doakan In agar menjalankan tugas sebagai AJK tingkatan 5 untuk unit beruniform Persatuan Pengakap dan in syaa Allah AJK subjek di dalam kelas juga jika sama seperti tahun ini =) Tahun ni In AJK BM . Tahun depan entah ? Haha . Jangan undi saya sebagai penolong okay :P Lagi-lagi ketua darjah . Please tetapkan ketua darjah kita NurWahida okay ? Sungguh berdedikasi dan berpengalaman. Heheh ..  ;) Tataaa semua ^^,

:: NN ::


10 comments:

  1. datang singgah. dah follow. follow me back :)

    ReplyDelete
  2. ohh ,, kedah ahad sekolah ?

    baru tauu

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah..gud luck..
    brusha la ye... ^_^ bnykkan selwat+doa+tawakal

    ReplyDelete
  4. tgk list awk ni...makin akak rajin nak study heheh let's go and study sampai lebam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe,baguslah cemtu...ye tak ? XD
      Jom-2 :D

      Delete
  5. hehe. camtu ler akak dulu sekolah. kerja rumah tak pernah cikgu tu lupe taw.... ni dah abis blaja, rindu pulekk. nanti , awak akan rasa pngalaman cmni jgk:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheee,betul-3 ... nanti mesti rasa =)
      In Syaa Allah ^^,

      Delete