Wednesday, February 6, 2013

Thanks,Dear :')

Assalamualaikum

Hi there ! Just a short post tapi tapi penuh bermakna bagi In . 

 Cute,right ?!

What a talented girl :) Thank you,dear ... I really appreciate it. Tak tahu macam mana nak balas...  I wish that kak In pun boleh buat doodle comel macam ni. Nanti bila ada masa lapang i'll try to search for a tutor about this ! Pernah sekali cuba buat tapi memang tak reti T.T ... Untungnya bagi sesiapa yang pandai buat doodle ni. Kreatif ! Thanks a lot dear ! Kak In akan study sehabis baik untuk SPM ni . Thanks for your support :') Semoga pelajaran Angiela juga  berjalan dengan baik ya ^^, Thanks a lot,again !

Visit her blog ! Blog yang  ringan dan comel omel ^^,  HERE :D

Lots of love from me <3 !!!

:: NN ::

12 comments:

  1. terima kasih Kak Nazmin... ^^
    selamat berjaya dalam SPM tahun ini... ^^ you can do it,, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha,not at all dear :)

      Thanks !!! Same goes to you :)) study smart ! you can do it ! ;)

      Delete
  2. Comell nya..cute!.. best kan dik kalau pandai buat doodle ni.. ada je boleh kita buat..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel kan .. pandai dia buat :D ... betul tu,kalau In pandai buat,mesti In buat banyak-2 and share ... !! huhu ...

      Delete
  3. stdy rrajin yea ? wlaupon awal tahun lagikk , jgn ambek ringan . okeh ? hee~

    ReplyDelete
  4. akk pun xreti nk buat doodle2 ni..tgn tak kreatif..hehe

    ReplyDelete
  5. chayok2 in! akak lepas dah. heheh. mesti boleh punya. insyaAllah berjaya~~~ :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha,best la tu :D , thank you ! In syaa Allah ^^,

      Delete