Sunday, February 10, 2013

New Look

Assalamualaikum

Hi there ! Sejak sekian lama,baru sekarang ada masa nak edit blog. Itu pun main tekan-tekan je :P Haha. So In nak tanya,macam mana dengan rupa baru blog ni ? Hahah . Bagi In,suka sebab nampak lebih lapang dan mungkin menyenangkan ? Haha. Tapi ada satu perkara In tak suka,the header! Err,tatau macam mana nak ubah -.- Nanti In cari la apa-apa di mana-mana dalam Atok Google. Haha. Okay,korang boleh nak kritik mana-mana kekurangan yang ada dan apa-apa cadangan yang ada. In terbuka okay . ^_^ Thanks ! Daa...

p/s In nak bagitau sikit apa yang perlunya kat tepi sidebar ni.

About Me aka Le' Detective : Mesti ler kena ada. Kalau tak cemna la nak kenal sikit-2 kenalan baru yang mengunjung blog ni kan? haha ^^,

Nama-2 Allah SWT : Hah ! Bukan sekadar perhiasan nah. Asal buka je mesti nampak kan menda tu. Hah,bila nampak mesti terbaca juga mana-2 nama Allah SWT yang keluar kat situ. Secara tidak langsung ada juga kita tengok,kita baca dan boleh memudahkan kita untuk ingat dan mengamalkannya.Winkie-winkie ;)

Follower aka Le' Suspect : Thanks because sudi follow blog In. Do keep in touch =D

My One & Only : Sebagai fanatik terhadap haiwan kucing,oleh sebab In hanya tinggal sekor je kucing,letak lah. Kalau 20 ekor,jenuh lah nak letak kat sidebar tu. Huhuhu

Cute ! :') : Sebagai penghargaan kepada rakan blogger yang telah sudi buat doodle yang omei tu untuk In. ^o^~

Status : Okay,In mengaku. Tu untuk menyemak je. Hahahaaaa. Actually,kalau tak tau nak buat apa,update la status tu. Nama pun dah tak ada FB ^_^ ~~ lalalalaa

Bloglist aka Assai Ben : Perlu ke tahu apa maksud Assai Ben ? Jeng-3 ... ce teka lah >___< .. Tu juga sebagai penghargaan dan sebagai blog tetap yang In akan konpem jenguklah ! :)

Blog Archive aka Le' Case : Post-2 yang lalu dimana kalo ada yang rajin sangat nak usya,usya lah yang belakang-2 tu . Hahaha

ShopWiki.Com : Okay,sebagai penghibur dalam blog ni -.- Saja suka-2 tengok mana tau korang ada kucing kan,leh banding umur diorang dengan umur manusia. Kesahihan pun In tatau. Just for fun lah . Hahaha. Umur kucing In kalau ekot if dia manusia kira-2 30 something kot. Tediaa XD Haritu kan,relax je dia masuk umah siap landing atas sofa. Amboii ! K bukan nak cerita panjang-2 pun. Maseh !

pps : Blog ni terdiri daripada colour biru,hijau dan putih. Majority lah. Ini lah antara colour fav In dan sangat fanatik dengan colour BIRUUUUU . Dulu colour ungu kan. Mesti ingat In suka colour ungu kan ? Oh no ! Not at all.. Actually In ada kata kot post awal-2 dulu yang In hanya pilih secara rambang je. Tak ada masa nak touch up blog ni . Huhuhu ... okay thanks baca and singgah ! Wait for the next post which is berbaloi-baloi ! Haha ^^,

:: NN ::

14 comments:

  1. nice ^_^ cepat loading, ringan, simple :)

    ReplyDelete
  2. simple dan nampak lapang... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya ingatkan kak Nazmin suka warna ungu... rupanya warna biru,, warna kegemaran kak Nazmin ni susah juga mahu selidik... hehe.. :D

      Delete
    2. Hahaha warna biru,dear ~ Fanatik sngt ..! Hahah ... ^^,
      Ye la,kak In ni mystery girl tau xP kihkihkih

      Delete
  3. waaaa., niceee., simplee but nice,. ^^
    nice nice nice.. *terlebih nice >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha,tyvm sis ^^, alhamdulillah,i've tried my best :)

      Delete
  4. wahh...cantik lah dik! lagi nampak lapang..putih bersih..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih,sis ! :D i appreciate it,alhamdulillah ^^,

      Delete
  5. nice one .! :)
    sedap mate memandang..igt sala blog tadi..hehe
    yup.header kosong cket..tapi cantiquela :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you ! :)
      Haha,tak salah-2 .. Blog betul ni ><'
      Terima kasih ...^^,

      Delete
  6. 1st bukak blog In, fiq cakap!
    WOW!!! WAJAH BARU!!!
    sejuk mata memandang..pemilihan warna yang sesuai.. tak nampka serabut..tampak lebih kemas.. cehwah..cam Eric Leong plak kn..huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah,bila 1st bukak comment ni , baca terus gelak !!! ngeee ~
      Thank you ^^, heheee,eric leong pun bolehh :D

      Delete