Thursday, February 14, 2013

Hari Anugerah Cemerlang

Assalamualaikum

Pertama sekali,buat kawan-kawan yang sama sekolah dengan In sila jangan terkejut ><'' Ni anugerah cemerlang lain tau,bukan sekolah kita.LOL >_<'' .. Hahhhh,lama dah ni tak dapat anugerah.Kali terakhir tahun lepas sebab PMR je.Hohoho,sekolah menengah ni susah betul nak dapat anugerah tau.Tak macam sekolah rendah ... huhuu T.T

Jadi entry kali ni mengenai Hari Anugerah Cemerlang Cikgu Fiq ! Haha,terkejut pulak nama In ada.Dapat sijil lagi tau ... XD 


Waaa,style tak ? XD Hahah ... Ce print,tunjuk kat parents korang,konpem tak larang dah korang sentuh laptop ke ape ! Yang kena cabut wifi tu dan dan je pasang balik .  hehehehe . 
Oleh sebab kata macam sekolah,anugerah cemerlang ekot subjek. In dapat subjek Pendidikan Islam. hahaha. Okay ape? Nasib tak subjek lain yang In kurang layak xP hahaha :D

Terima kasih Cikgu Fiq atas penghargaan ni... Hahah,seyes rajin betul! ^^, 
Thank you :D

:: NN ::

16 comments:

  1. ada nampak tadi dekat blog cikgu Fiq.. tahniah sebab dapat anugerah cemerlang pendidikan Islam.. ^^

    ReplyDelete
  2. wahhh...TAHNIAH In.. best kan bila ada rakan2 blogger bagi penghargaan kat kita..
    terasa dekat walau pun hanya kenal di alam maya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha,alhamdulillah :)
      Ye,rasa silaturahim tu terjalin dengan baik ^^,

      Delete
  3. wah!!!!! terharu fiq bila In post dlm blog..huhuh.. btw, thanks ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah :D Don't mention ~ ^^,
      In hargai sesangat :)

      Delete
  4. Tagged You!
    http://sujuelfarahin.blogspot.com/2013/02/segmenjom-blogwalking-by-arysha.html

    ReplyDelete
  5. tahniah dear..siap dpt sijil tu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah,kannn .. rajin betul cikgu Fiq ni ^^,
      Thanks :)

      Delete
  6. waaaahhh., tahniahh In., hehe pelajar cemerlangg tuuu~ >.<

    ReplyDelete