Monday, December 24, 2012

Segmen : Aku dan Blog

Assalamualaikum


[ Click this banner/picture to join this segmen ] 


Tentang saya ?
Saya seorang pelajar.Selamanya menjadi seorang pelajar.Bermula dari tadika,sekolah rendah,sekolah menengah dan in syaa Allah di dunia luar nanti. Kita semua sentiasa belajar tidak kira secara lisan ataupun tidak :) Saya seorang yang bercita-cita tinggi,mempunyai begitu banyak impian dan kuat berimaginasi. Seorang yang berkeyakinan dan percaya pada janji Allah serta hikmah disebalik apa yang berlaku. You know whatt ? My life may not be going the way I planned it,but it is going exactly the way Allah planned it ^^, Sentiasa cuba untuk menjadi yang lebih baik daripada sekarang dan dalam meniti mendekatkan diri kepada Allah SWT :") 

Kenapa buat blog ?
Well,In buat blog ni untuk share pelbagai cerita atau info yang dapat memberi manfaat kepada kita semua,in syaa Allah :) Ini juga sebagai jalan untuk In berdakwah dan mengemukakan pendapat In. Orang dapat terima atau tidak hak masing-masing tetapi sila beri kerjasama semua orang untuk menghormati setiap apa yang In kemukakan. Marah-marah,memberontak,caci-mencaci bukan akhlak sebagai seorang Islam. Langsung tidak diajar dalam Al-Quran mahupun Rasulullah SAW ... In juga ingin lebih mengenali ramai orang dan berkawan. Eratkan silaturrahim sesama saudara Islam :) Boleh kan ? ^^,

-The End-

In di tagged oleh Sherlyanna. Seperti korang tahu In sebenarnya tidak berapa minat dan tidak ingin terlibat dalam tag-tag or segmen-segmen ini . Anyway,lagi sekali In dapat melihat kebaikan dalam segmen ini dimana kita dapat lebih ramai kenalan sebagaimana tujuan In untuk ada blog. Eratkan lagi silaturrahim sesama saudara Islam. Dan In juga support Blog Paly punya niat dalam segmen ini :) Semoga kita dapat manfaatnya dan diredhai Allah SWT. Aamiin . Sekian .

:: NN ::

46 comments:

  1. amin :)

    thnks sebab sudi join :)

    ReplyDelete
  2. wahh...selamat bersegmen ya dik..
    good luck :)

    ReplyDelete
  3. in, teruskan berkarya dan brdkwh, kaka suka baca blog in, ^^

    ReplyDelete
  4. comelnya story you,dah folooo you :)

    ReplyDelete
  5. dtg n follow =) http://anzulnashome.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah..mudah2an niat kita utk share perkara yg baik dpt dmnfaatkan orang yg mbca.. =)

    ReplyDelete
  7. Salam :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  8. hai... saya faham maksud yang kak Nazmin tulis ni.. walaupun saya ni beragama kristian.'I'm not a terrorist'.. apapun, sudi juga join, ingatkan tak sudi.... hihihi.. terima kasih.... singgah kak Nazmin di sini.... :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi,oh ! Sorry,kak bru tau la.. Fasih betul berbahasa Malaysia ;) do keep in touch yeah,dear ^^,

      Delete
  9. Smoga adik teruskan perjuangan adik =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Syaa Allah,aamiin ^^, terima kasih yah ! :D

      Delete
  10. Hye dear, gua datang menterjah blog lu! Anyway nice blog ^^
    Oh yeah already follow u back ^^

    ReplyDelete
  11. salam kenal...singgah sini balas kunjungan, jenguk2 kawasan, kenal2 tuan blog, follow awak juga... ^_^

    ReplyDelete
  12. dri segmen yg sma :D dtg blas follow

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan :)
    Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://myuangle.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  14. BW here

    jum jalan sini plak :D

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen sama.thanks follow..done follow back

    ReplyDelete
  16. jemput join segmen blog paly ni :) http://www.paly.my/2012/12/segmen-tadi-dan-sekarang.html

    ReplyDelete