Saturday, December 8, 2012

Salam Perkenalan

Assalamualaikum

In bukan seorang penduduk baru dalam dunia blog.In cuma membuat blog yang baru kerana blog-blog yang lama sudah sesak,sendat dan padat ! Hehe ... So,keep in touch yeah ! Daa ...

:: NN ::

17 comments:

  1. haha..blog2 lame ade link.?
    na tgok..cam pandai berpuisi j..mesty bnyk nie

    ReplyDelete
  2. ade,tapi dah diprivatekan :)
    Dulu,In tak kongsi puisi-2 tu,sekadar save di laptop. Blog baru ni baru In kongsi dan cuba menerima pendapat orang :D
    In Syaa Allah,In akan kongsi lagi pada hari yang lain ^^,

    ReplyDelete
  3. ouw gitu.okay ;)
    bi lagi power tapi stil pandai uat puisi.
    bagusny..!

    ReplyDelete
  4. Oritee ><''
    Hahaa,tak lah biasa-2 je :)

    ReplyDelete
  5. haha..takesala.
    btw spm candidate en.?
    Gudluck yaw..! bape subjek amek.?

    ReplyDelete
  6. Yup !!!
    Thanks yaw !! xP
    9 subjects . Sc tulen . Ngeee ~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya kan,sy ingat awak ni dh kahwin -.- hehee sebab tengok blog awak ada pic pengantin tuuu . Tak prasan pula note kat tepi tu ... doakan yang terbaik buat awak terutama result tuu =)

      Delete
  7. hehee..da abis skul da :p itula.
    sy ta terpk lagi na letak gamba ape untuk diedit.
    kahwin..? ish2..lame lagi cterny.haha
    thanks ! :)

    ReplyDelete
  8. SPM brp subjek n amek sc tulen ke sastera ke ape ? haha

    Sure =)

    ReplyDelete
  9. amek 11 j..igt na tambah tapi da tabole an skunk.
    huhu..wish me luck dapat stret A aw.! hehe..
    senang j kot..kot la.haha

    ReplyDelete
  10. sc tulen ke ?
    Orite,sure!
    Cewwahh! pndai,bleh la kata centu ;) heheheh

    ReplyDelete
  11. er..tambah cket sains tulen + arab + p.syariah islamniah + p.quran sunah = sains agama :)
    takdela..sbenany setiap dari kte ni pandai kerana kita ada akal.tgl na tanak j..
    yg penting usaha + doa + tawakal + luck cket.hehe

    ReplyDelete
  12. 11 subjek kan ? so,tak ambil bio ek ? Sebab kalau amek bio 12 subjek ! Waaa,terbaikkk ! Thumbs up banyak-2 kali !! Hehe... In takut add maths je T.T sebenarnya,In lemah dalam pengiraan . Dush!sedih2 T.T

    hahaha,kelakar .. luck sikit yea ? Oh okay ><'' hehe ... :D

    ReplyDelete
  13. er.sy still amek bio..sy tolak PAI..so 11 ^_^
    admath? senang j.lg senang dr bio.huhu..admath ue dy tny soalan yg same j..cme care dy tny ue lain..hehe.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAI=pendidikan agama Islam kan? Err,tak tau pulak boleh tolak-2 ni ..kan subjek tu wajib '_' ..hahaaa

      Alaaa,tau la dye ulang-2 tpi still susahsusahsusah jugak T.T....haha. kalau kena setiap hari buat latihan susah jugakk... hw banyak :O cemna tu ? hahahah .. takut lah buka sek nnti :3

      Delete
  14. haha..besekla ue keje uma bnyk..sy dulu lagi la..petang malam tusyen..keje uma? latihan? ish3..mata panda sume jadiny..nasib baik Alhamdulillah..hasil cikgu2 sume skul dapat SBT..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa,i'll try my best .. doakan In yeah ! XD

      Delete