Wednesday, January 16, 2013

Miss NN

Assalamualaikum

Hi there !!! How areeee youuu ? :) NN ? What is it ? NN stands for 'Nazmin Nazifa' ye . Maklum. Haha. Who is she ? SHE ? or HE . Excuse me,walaupun nama didepan tu ala lelaki kannn namun followed by Nazifa yang memang sah nama perempuan. So think twice. Am I a girl ?-Or a Boy ? LOL . Jangan loya buruk ye ;P No 2 jantina bagai ... hewhew ><''' 

Nazmin Nazifa ........... dulu ada lah sedikit sebanyak factS about her kannnnn ! 25 tu . Cukup lah tu kot. Kan ? Ke nak tambah ? Bak sposen .. ehehe .. ^o^ ~ Emmm,In bersekolah di SMKSB (sekolah kluster kecemerlangan) Baru je dapat 'pangkat' tu tahun lepas. Sebelum ni sebagai sekolah Bestari . Lagu dia banyak syok maa... Jom dengar sampai habis ! 



Serius kali pertama dengar gelak oh ,riang sangat lagu ni. Terbaikkk . Serius rindu lagu ni.. Iskiskisk T.T

In waktu form 1-form 3 ambil Kemahiran Teknikal. Banyak syok maaa ... Buat itu ini,terbaikkk . Dapat pula cikgu aweesomeee ><'' Ishh,kawan-kawan suka kata tu ayah In. Sebab beliau sangat baikkk dengan In. Eh,tak de lah .. dengan orang lain pun sama baik lah :) Oh semalam tunggu abang dekat gate belakang selepas hadir aktiviti kokurikulum and cikgu tu pun ada.Dia tanya 'tak balik lagi?' In pun jawab la tunggu abang kan.Cikgu cakap"tunggu abang kandung ka abang angkat?" Hahaha,amboii cikgu! Ngeehee.. In pun jawab,'abang kandung la cikgu.....mana ada abang angkat..' Cikgu pun balas laaa..'manatauuu ...'. Hahaha,nakal kan ? XD Berada di sekolah tu sangat mencabar ye. Start hari ke-4 menjejak sekolah tu memang dah gempakk mencabar . haha . Dengan 'gossip-gossip' .. Haihh,sabar je lah.. Budak yang tatau apa ni pun korang nak kacau ea ... Gi jauh-jauh okay wahai wartawan-wartawan XD . Eh,In tak popular tau.. Entahlah diorang tu.Haha.Lepas tu cabaran dari segi peraturan . Fuhhh makin ketat tauu ... Lagi-lagi bila pengetua baru dan lagi sekali pengetua baru datang . Makin 'mengetat' la peraturannye mak jemah oi ...hehe ... 

Tak apa,sekarang tinggal setahun je lagi. Tu semua tolak ke tepi .. Tepi-tepi .. bagi SPM nak lalu... Haa,cakap mengenai SPM ... In ni salah seorang 'tetamu'nya ... Layanlah saya sebaik mungkin ye wahai tuan SPM ^o^~~ I'm ready ! *cewwahh,belajar pun tak habis lagi,dah ready .. Haha .. Oh yeahh ! Hari jadi ? 5.4.1996 . Nak bagi hadiah boleh tanya alamat rumah la, hantar email ke .. -----eh gurau :P------ Cakap mengenai hari jadi tu,lepas sahaja birthday tu mau amek lesen kereta !!!! WoohOo ~ Semangat semangat ! PLKN ? Ah,tak kisah lah dapat ke tidak :D Sesungguhnya Allah tahu apa yang terbaik buat hamba-hambanya ... dapat tu redha je lah.. Tak dapat tu .. alhamdulillah :P Hahaha .... ><''' Tahu ke tidak,tahu ke tidak ! Shinichi Kudo hari jadi dia pada 4.5.XXXX tak silap !! Wee,seronok tau .. terbalik je ... hehe ... *FANATIK DETECTIVE CONAN ... siapa macam In ? Kita geng ! Sepp sikittt ! ^o^ ~~

In juga dikenali sebagai Detective Min Holmes . hahaha . Okay,mesti korang tatau punya...In tak pernah sentuh sangat hal 'peribadi' kat blog ni ... Macam mana kisahnya semua tak penting. Haha .. orang memang ada panggil In .. "detective" "Holmes" "Min Holmes" ... hahaaaa :)) Dan In baru lantik seorang kawan bernama Iffa Sharafana sebagai  Dr.Watson. Jadinya Iffa Watson. Haha,memang kadang-kadang suka merapu ye. Sabar je lah. Haha... ^____^

Buat masa sekarang,ini je lah In kongsi secara rawakk okay ... Maaf jika ada salah tatabahasa atau apa ><'' Heheh ... Jumpa lagi !!!


Otw to Piano Class,if i'm not mistaken !!! haha . This Is Me ... :)

See ya ! Assalamualaikum ~

:: NN ::

13 comments:

  1. dapat kenal sedikit sebanyak..
    moga terus sukses ya dik..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :) same goes to you,sis ^^,

      Delete
  2. waaa.. sama ngn Lissa, Lissa suka gila ngn detektif conan., hee *sep* haha

    btw., cantik laa Miss NN~ aha., ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhh,seppp !! :D tp skrg tak de msa nak tngk la,sedih :( haha ..

      Oh,alhamdulillah :)

      Delete
  3. wahh main piano..wow..hehe nice..dapat thu serba sdkt.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha,^^... soo niceee so gooood XD .. :)

      Delete
  4. aqis pon minat conan! fanantik lah awak smpai trikh lahir dia pn taw. hehe. kalau dpt PLKN, itulah pengalaman y plg manis tawwww. sbb kite pon dpt dulu. hehhehe. gd luck SPM!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,sepp !! :D , best ya PLKN ? teringin jugaaa,ada bljr menembak tak ? hehe... thank you btw ! :D

      Delete
  5. heee kita pon pmint dtctve conan jgkkkk...=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita..suka dtve conan..hihi..:P

      Delete
    2. Cik Yaya : Yeahhh,sepp! ^^, det conan bnyk membantu jugaa la... bukan sekadar anime ~~ hehe

      Dya Bunga : Hahah :D , sepp sepp !!!

      Delete
  6. suka lagu tadi tu,,, macam gembira pun ada... bertambah semangat saya... Eh, Kak Nazmin minat Detective Conan la.. kalau macam tu kita geng... hehehe...emmm... selamat berjaya dalam SPM 2013 kak Nazmin.. you can do it... ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dik ... hehe,seppp layan det.conan! haha

      Delete