Thursday, May 9, 2013

Sukantara '13

Assalamualaikum

Tahun ni merupakan sukantara yang terakhir buat In kerana tahun ini juga merupakan tahun yang terakhir In bersekolah. Tahun ni jugalah buat In lebih semangat dengan sukan semua ni. Hehe. Ape nak jadi kan. Kihkihkih... Ape pun , In nak kata yang In telah pun menyumbang mata kepada rumah Samsuddin. In dapat menyumbang 3/4 acara. Tu diaaa,ape yang tak kena lagi satu acara tu ? Haaa... Acara lompat jauh In BATAL disebabkan terlepas pijak papan. Derrrkk.... tak pernah kot berlaku , tahun ni je jadi cemtu. Tak pe... And tahun ni juga merupakan kali pertamanya In berjaya melontar peluru XD Hahahaha... selalunya on the line je,tak diterima .. Tapi kali ni !!!! Lepasssss jugak daripada line tu. Yeay ! I'm STRONG ! Ceh. Hehe. Lagi dua acara In dapat menyumbang mata ialah lumba lari 100m dan 400m. Eh,tu of course la :P *ceh berlagak*. Maafkan saya ><'' ~ Tak de la,In memang suka lari pun. Hehe. JAUHHH lebih suka berbanding lompat jauh,lontar peluru dan etc. Pokoknya,lumba lari je sukan yang diminati.Eh,tak lupa juga HOKI.Tapi... ade sesuatu yang tak dapat In kongsikan. Haha :)

Sekolah korang,yang masih bersekolah ni..dah buat acara sukantara ? Dapat sumbang ape-ape tak ? Lagipun In datang lewat tau kat sekolah. Terpaksa stretching sesorang SELEPAS lumba lari 100m pulak tu. Sebab kaki In tergeliat. Kawan kata .. "haaa!!! patutla tadi tak stretching..dtg lewat" Hehe... Dan habis acara 400m , yang terakhir tu... kaki punya muscle bagai sakit wokk! Kurang exercise barangkali. Semangat nak balik,Samsuddin habis paling awal. Kami semangat ! Hehe. Mintak phone In dekat cikgu..In minta cikgu simpan sebelum acara bermula agar tiada gangguan. Ceh XD Then semangat nak balik tu,tup-tup gelong pulak hotlink!!! Arghhh,stresssss bak kata Gary si Running Man. Terpaksa la jalan kaki balik rumah. Haaa,extra punya acara. Acara jalan kaki pulang ke rumah. -____-''' ~

Nanti Hari Sukan pulakkkkk ! Korang punya bila ? In tak tau la.. Yang In tau Hari Anugerah Cemerlang aka HAC minggu depan. Then exam. Amekkk T.T ... ~ Ape pun tak baca lagi. Ape nak jadi kan ? Haha. Ok lah,letih letih .. nak study jugak. Hehe. *yo la tu... ~ Tata :)

---Post lebih kurang 2/3 minggu lepas ? ^^, ---

:: NN ::

18 comments:

  1. rindu dlu2 top acara lompat jauh n 100 mter..smpaiyla f4 n membesa n,,berakhirlah karier

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...nanti aktif balik ble masuk U ke ape :)

      Delete
    2. haha,,tgokla..nak kena bina badan balik niyh..
      da bnyak naik duk umah,,huhu

      Delete
    3. Heheee,biasa lah tu :D chaiyok-2 !!

      Delete
  2. huhuhu... fiq bayangkan cmner In lontar peluru... tahniah kerana lepas! fiq dulu masa sukantara, gigih jugak join.. even tak hebat, dpt sumbang mata dh kira baik... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha,kekawan bagi support,alhamdulillah akhirnya lepas jugak. hehe
      Ye,at least hadirkan diri dan sumbangkan mata!Good! :D

      Delete
  3. tetibe ingat zaman kegemilangan sklh..wahahah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaa,sis ni atlet sekolah eh ? Mesti hebat ni ^_^

      Delete
  4. semua org nak tringt..heee
    yaya pon nak trgt jugak la..mse sek rendah je aktif..msuk sek men..lomah jee.. ;p
    almklumla..rmai sgt org berbakat masa tu..xde pluang langsung..huhu..cian

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheee,mestilah ... kenangan yang tak dapat kita kembalikan~
      Hohho...tak pe sis,tak de rezeki. Kihkihkih

      Delete
  5. sukan tara? hahaha. part lompat jauh paling tak suka. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ? In pun sama. Hahaha. Lagi-2 kalau ade cikgu lelaki~

      Delete
  6. Replies
    1. Haha,relax Nurina ... dah tahun terakhir ni kan :) Sana pun mesti best,ye tak ? ^_^

      Delete
  7. Sis x aktif sukan dulu.. sebab health problem. hee tapi sis suka sukantara dan sukan sekolah.. ^^

    dear, akak tag sini.. http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html .. x paksa pun join. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh :) In pun ade jugak health prob tpi In lantak je. Hahahaha....

      Okayy,thanks :D

      Delete
  8. innnn! lme siswi xjenguk kn.. hihi.. shat x? cmne study? wiwiwi..

    jmput tgk keychain comel2 kt page siswi.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sisssss!!!!!!! Lamanye tak dtg :(( . Hehe .. Sihat je ,study on and off. Kihkihkih~

      Okay sis! My favourite tuuuu! :D

      Delete