Saturday, May 2, 2015

End Of Foundation

Assalamualaikum

MasyaAllah sisters and brothers... Lamanya ana menghilang... Hahah. Ampunnn ;) Saya baru habis perjuangan asasi sejak lebih kurang 2 minggu yang lalu. Alhamdulillah. Tunggu result,interview, dan urusan-urusan yang seangkatannya. Ada rezeki,ada lah dapat apa-apa,mana-mana untuk degree bulan September. Doakan! So,maaflah tak update blog terus selepas bebas daripada kehidupan asasi! Walaupun dah habis,banyak benda lain nak buat. Unpacking barang dari hostel satu hal. In pun sebenarnya baru pindah ke rumah baru,so kena unpacking barang dari rumah lama juga (sampai sekarang tak jalan sangat tu) Hehehe. Lepas tu dalam 1 week holiday kejap dengan family di beberapa negeri. Explore lah time-time ada masa ni supaya tak mereput di rumah,ye idak!? In syaa Allah saya akan kembali secepat yang mungkin dengan post yang ilmiah dan bermanfaat untuk kita semua. Macam ada idea nak cakap pasal apa. Actually banyak! Nak cerita juga time-time holiday,time-time tengah feeling cintan cintun sebab umur pun dah masuk 19 tahun :P. One year to go untuk merangkap masuk 20-an. Oh my! Hahaha. In syaa Allah. Yang penting doakan agar kita semua sihat dan bertenaga...! I'll be back again for more info ye. In syaa Allah... Have fun! Have a great day ahead! Fi amanillah wa assalamualaikum wbt!

:: NN ::

8 comments:

  1. Welcome back sis..lama sungguh senyap nya..hihi..ohh syukur dah hbs asasi kan..InsyaAllah in pasti berjaya ke alam kampus nti...amin... seronok holiday ye...hehe

    ReplyDelete
  2. salam kenal..

    a long to go ye.. apa2 pun i wish u good luck. might be you ni pangkat anak2 kot to me. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam :)

      In syaa Allah... Terima kasih ^^,

      Delete
  3. tahniah in!
    lepas ni, if dpt ap2 tawaran, jgn lupa kongsi ya dik. in dah habis belajar, rsa mcm, "sekejapnya.."
    haa cemtu hee.
    anyway, feel free nak dgr ap yg in nak kongsi di masa akn dtg <3
    toodles! tc of urself in :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih! Sekejap sis,tak sampai setahun asasi! Hahaha...
      Take care too! <3

      Delete
  4. as'salam..
    hi In..pe hbaq?? lama xdgr berita ni...
    sibuk ye...mcmne skrng? ok dah? =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam wbt :)

      Hiiiii =D , baik je alhamdulillah...
      Baru je habis asasi, dapatlah masa untuk update blog lagi!!! Hehehe

      Delete