Friday, May 15, 2015

Result

Assalamualaikum

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah. I've got my results. RESULTS. Banyak results okay. As a KPTM student, dapat result CGPA UiTM, GPA UiTM, and CGPA/GPA KPTM. Hahahaha. Banyak tu. Alhamdulillah I already achieved my target. Nope, my parents' expectations! Yasss! Syukur. Apa lagi yang paling bahagia kalau bukan melihat senyuman ibu bapa kita,kan? "This is your reward as you already achieved my expectation."- Abah, 2015. WOW. Gila tak bahagia hati ni? Hahaha. What else yang In nak kalau bukan kebahagiaan ibu bapa In ? :) They are my everything from the 1st place after Allah and Rasulullah ^^. Terima kasih kepada Allah because HE gave me this! Letting me to borrow this kejayaan :) Nope, am not a DL student, YET. But I am going to be ;) In syaa Allah. Alhamdulillah finally all my hard work has paid off! Tidur satu jam. Bangkit bangun bangkit bangun. Tidur yang tidak menentu. Sakit itu sakit ini. Ke sana ke situ. Naik turun naik turun. Salah itu salah ini. Alhamdulillah dengan hasil yang dapat. I am truly glad and feel blessed lagi-lagi hari ni hari Jumaah Al-Barakah. Penuh dengan berkat. Alhamdulillah. Can't stop to say Alhamdulillah. I just don't know. I cried. Terharu. Because of my parents. I mean to see them happy. "Seronok Mak tengok gred ni. Kalau push lagi sikit mesti best!" -Mak, 2015. Gila tak happy? Anak mana tak happy, cakap cakap! Hahahaha. Yesh, Mak. I admit it if I push a little bit more I could get something bigger, greater... DL :) But for my foundation, that was all I could do :) I will do better and be the best among the best in future, in syaa Allah. No matter where I am going, what will I do for my next education, my next course, field to learn...I will just do my best and even better than the past ;) Thank you, Mak & Abah. For your happy words! For your smiles. And the rewards! I am happy enough to see both of you smiling because of me :) Weee... And thanks bro for the wishes. Ingat tak, Rul pernah kata , " Betul nak ambil Law? Kawan Rul kata susah gila. Memang susah. " And I said , " Belajar apa-apa pun susah and itu kawan Rul. Macam mana dengan orang lain yang boleh buat, kenapa kita tak boleh?" Proven huh, bro? Hehehe... I made it until this far, alhamdulillah. Hiksss! :* Kiss sikit okay bro. Kekekekek... Will try to get the DL kalau you wanna see me to get that :P You had put such that high expectation. Hahaha nampak macam mengaku adik hang ni boleh buat, kan kan kan? Hahahaha... okbye. Hahahaha! In syaa Allah... You have to get that DL first, bro ;) Hari tu sipi-sipi, why not on your next sem? Hahaha jangan nak berteater sangat, tahu dah nak retisss blergh... hahaha. Congratulations juga kepada my 1st bro yang dapat JOHAN Festival Teater Malaysia Peringkat Negeri Kedah 2015.  Everything went well alhamdulillah. Berharap pada masa depan juga. Percaya dengan perancangan Allah 100% and you will never be disappointed. Terima kasih kepada yang mendoakan kami semua :) May Allah bless you! Assalamualaikum :)

:: NN ::

2 comments:

  1. wow... Alhamdulillah In...tahniah sis... kak tumpang berbangga.. betul tu seronok sgt bila dpt buat mak ayah & family tersenyum n gembira sbb kita...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan sis? Alhamdulillah. Terima kasih sis!

      Delete