Sunday, March 3, 2013

Anda ?

Assalamualaikum

Straight to the point *'post laju' punya ni sebab nak buat homework* 

.
.
.

In suka berfikir . In suka psycho orang . Suka memanipulasi . In lebih suka duduk diam-diam dan observe keadaan sekeliling. In bercampur dengan orang jika ada tujuan . Memanglah -.-'' ... Menghafal memang agak jaguh. In suka Sains kerana Agama dan Sains sama seperti irama dan lagu. Saling berkaitan . Suka ! Suka ! Lagi ? In tak suka merajuk . Macam perkara sia-sia. Terus membawa bincang kan senang ? Er -.- ... Suka cakap lelaju sebab kalau perlahan nanti rasa bosan,mengantuk dan macam buang masa maybe ? hohoho ... Nak senarai memang banyak tapi konklusinya In ni memang pelik -.- Tapi kalau orang cakap cemtu selamba In kata 'pelik itu unik dan unik itu special' . Okay,sekian .

Anda pula bagaimana ? Mungkin ada persamaan walaupun In tak list habis disini ? Haha :D

:: NN ::

12 comments:

  1. now..semua orang kejar masa.
    k.straight to the point.
    katakan sesuatu di blog kak yana.
    you are wellcome.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti-2 akhir zaman nak kiamat tu,lagi la :)
      In syaa Allah ~

      Delete
  2. hee,. unik itu special, dear.., ehhe sis ada sama sikit ngan in., suka psycho orang., duduk diam2., tengok keadaan sekeliling., then agak apa yg berlaku., tp kadang2 otak jadi luar imiginasi., hahahaha xD tapi sis suka merajuk., tp merajuk manja., x lama punn., hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ....ngeh3 ~~~
      Hahha,otak jadi luar imaginasi tu pun sama !!! Sampai kawan In risau tngk In XD Padahal terover berimaginasi ><'' heheee~
      Ohh,tak pe .. merajuk manja tu cumelll ;D

      Delete
  3. saya tidak suka sains sebab susah... :(( apapun good luck.... mesti dapat 'A' masa SPM , kak Nazmin... hehe...
    Pray For Sabah

    ReplyDelete
  4. In.. Akak pun suka menghafal..tapi klu tengah hafal subjek2 tu lebih suka berdiam diri dan tak campur orang..haha.. baru masuk dlm kepala...:)

    apapun Good Luck In...
    moga terus maju dlm pelajaran..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha,agakk la :D thank u .. in syaa Allah :)

      Delete
  5. Assalamualaikum In.. maaf lama xdtg sini.. wah.. bagus.. Sains dan Islam saling berkaitan sebenarnya.. apa yg saintis kaji, semua ada dalam Al-Quran... fiq plak minat benda2 yg abstract dan kreatif cm melukis, tulis cerpen, buat kad ucapan yg comel.. walaupun xcomel mana, tapi tetap suka.. huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam :)

      Tak pe.. In pun agak busy :)
      Hihi,eh agak sama jugak :D sepp !

      Delete
  6. goodluck dik.. :)
    menghafal..erm..akk lebih suka menyendiri.. ^_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi .. jgn terlalu menyendiri .. huhu
      Thank u

      Delete