Thursday, March 21, 2013

Congrats !

Assalamualaikum

1st of all,In nak ucapkan tahniah kepada semua warga SPM batch '95 !! Kerana anda anda anda semua selamat mengambil keputusan SPM. Hehe . Tahniah kepada yang mendapat keputusan yang cemerlang,gemilang dan terbilang. Jealous la In kepada orang yang memang gempakkk punya result. Jealous pun,bukannya dari segi negatif tapi sebagai penaik semangat. Ceeewah! Al maklum la Al SPM candidate tahun ni. Huhuhu ... Takut siott untuk Add Math dan Physics ni ...Killer subjects bagi In. hahaha . And kepada those yang keputusannya tidak begitu memberangsangkan,it's ok !!! Enjoy your life :) Korang dah buat yang terbaik bukan ? Mungkin itu rezekinya dan jangan risau,ada lagi rezeki di hadapan korang,tempat lain. In syaa Allah. Kadang-kadang kita lihat orang yang keputusannya tidak begitu baik,tup tup dia lah yang lebih berjaya kelak berbanding orang yang keputusannya gila gempak dulu. Haa,see... Jangan risau. Jangan begitu berkabung dengan result tu okay? Fikirkan hal lain yang lebih penting di sekeliling korang. Hidup di dunia ni sekali je... Pentingnya usaha,bukan nak score tu. Kalau usaha korang tinggi,score in syaa Allah automatic tinggi... Tapi kekadang tak semestinya... Allah saja nak uji kita. Mana tau,Allah tak kasi kita berjaya sekarang ni sebab nanti kita jadi bongkak,sombong. Lepas tu tak ada siapa nak berkawan dengan kita. Haaa,parah kan? Allah Maha Mengetahui. Think positive okay ? Belum tiba masanya,mungkin :) Smile dan fikirkan langkah seterusnya ! Take your time,think wisely ! ^_^

Ucapan tahniah khas kepada seniors / ex-seniors In : Kakak kepada Farah Afifah,Kak Aminah,Vinotthesan,Afizzat,Solihin...

Haa,diorang ni tergolong dalam golongan cemerlang gemilang terbilang lah ni!! Ada yang straight A,Ada yang 8A+ 2A and macam-macam lah .. Jenuh lah nak senaraikan berapa A+ berapa A bagai ..ada juga yang dapat 8A 2B ... Add Math and Math tu A+ ... Haaa power dok ? 

Tu baru segelintir.. belum lagi ucapan khas kepada seniors lain !! Alice,Daniel Lim,and etc !!! Diorang punya result gempak ahh ... ada yang kurang satu A atau 2 A .. still gempak bukan ? Peh,bangga betul. Huhu ~ Agak-2 In boleh jadi antara diorang tak ?  Dan ada jugak yang seniors tak dapat di kesan XD Mana korang nyorok ni ? Hahaha ... tunggu korang,detective mari >< Hahaha .. ~ 

And tahniah juga kepada my beloved cousins!! 

Dan untuk batch '96 tahun ni . All the best to you guys,us !!! Do the best okay ! Weehuu!~ >___<
Doakan kami ye abang-abang,kakak-kakak semua ... makcik pakcik pun... atok nenek jugak ... Amek berkat ni. hihi .. Terima Kasih :)

:: NN ::

12 comments:

  1. all the best 4 u ea In..! :)
    gudluck aw..senang j.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you ! Thank you ! Hahaha,i hope so .. XD

      Delete
  2. kepada yg berjaya tahniah diucapkan dan kpd SPM candidate 2013( terutamanya Nazmin) selamat maju jaya diucapkan.

    ReplyDelete
  3. sorry sbb baru lawat blog In.. wah, tahniah utk semua yg amik result td.. kepada calon taun ni, chaiyok!! In juga!! chaiyok! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's ok ...mesti busy kan ? ^^,
      Thanks ! :D in syaa Allah semuanya dipermudahkan .. ^^,

      Delete
  4. all the best dear...kakak doakan... In Shaa Allah.. Amin...

    ReplyDelete
  5. gud luck okay . batch '96 u can do it ! hee .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ><'' Thanks :D Bila tengok seniors amek result,gempak pula tu.. Rasa semangat ni berkobar-2 ...hohoho

      Delete
  6. good luck untuk SPM tahun nii, In.. I know u can do it.. hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. In syaa Allah,sis .. pray for meeeee =D Hee,thanks .. ^^,

      Delete