Monday, June 17, 2013

QTI Day

Assalamualaikum


Hi semua! In nak bagitau je Khamis ni In ada test QTI untuk kereta!!! WhoOps!~ Takut jugak la. Nak ingat 3 jalan,dah la sekali je pun belajar setiap satu jalan. Haha. Nak ingat pula mana nak bagi signal,mana nak tekan minyak,guna gear apa,lorong mana. Aduduuu~ Senang la yang mana dah pass tu kata QTI ni senang je pun T.T ... Senang pun ada juga orang failed kannnnn! Haha,moga-moga In tak tergolong dalam kalangan tu! Haha. Ye lah,kalau failed jadi lambat lah nak pergi test JPJ pula. Lambat lagi lah nak dapat lesen P. Kalau failed je tengok-tengok sampai ke bulan puasa. Tak ke capek? Haha. Jadi,harap-harap ada advantage la ambil test dekat-dekat Ramadhan ni. Ye la,mungkin orang tu kata "bagi je lulus,nak dekat bulan puasa ni. Kesian pula. Aku pun penat." Ceceii...over je berangan XD Apa pun lesen L In tamat bulan 8 ni. Haa,mau tak ketaq. Kena pass juga walau macam mana sekalipun! *semangat* Doakan In ye,huhu ... Terima kasih.

pfftt : PEMBETULAN , RABU ni !!!! O.O ~ kenapa dipercepatkan T.T ~

:: NN ::

10 comments:

  1. goodluck In.. =)
    best tau drive ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe,terima kasih !!
      Rasanya mula-2 best ..lama-2 jadi penumpang syok lagi kot XDD

      Delete
  2. Good Luck In..
    moga lepas semua test..ehehe (jgn jd mcm akak, beljar driving sekerat jalan, pastu tak sambung2 dah..haha)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe,thanks sis! :D
      Okay :D ,sis ambil la balik ^^,

      Delete
  3. awak.... awak... best of luck ye.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha,okay awak...terima kasih tau awak xP

      Delete