Tuesday, June 11, 2013

Supporter

Assalamualaikum

Hi semua! Sihat tak ? Moga sihat-sihat ye ^^,
Hari ni,In berfikir-fikir juga. Salah satu faktor In masih kuat berjuang sekarang *ceh ayat* kerana ada supporters daripada rakan bloggers. Suka bagi nasihat dekat sini,bertukar atau kongsi pendapat dan pengalaman sendiri buat In terharu sangat and appreciate :)



Atas penghargaan,In rasa nanti In akan buat satu post khas di mana korang just boleh kongsi apa-apa kata semangat sama ada korang rasa menarik atau korang sendiri berpegang pada kata-kata tu dekat comment. Not a segmen di mana korang perlu buat post sendiri dan pelbagai syarat bagai,no. Tak perlu la :) Just leave a comment. Tidak terhad berapa banyak kata-kata semangat atau perangsang for each person. In akan pick 3 yang terbaik. 3 terbaik tu sebab In sendiri tertarik dengan kata-kata tu dan buat semangat In melonjak tinggi juga!!! Wee :D Tapi bukan sekaranglah,mungkin nanti-nanti bila kelapangan. 3 terbaik tu In akan bagi hadiah ^_^ ... Others termasuk 3 terbaik tu In akan buat post untuk senarai kata-2 diorang berserta link blog diorang and In akan jadikan diorang bloglist In selama 3 bulan :) Antara no. In suka adalah no.3 . hahah. In syaa Allah,In hanya merancang,Allah yang menentukannya :) Lagi pun,ambil masa juga In nak usya hadiah yang menarik dan berpatutan :)  Gimme time ;)

Thanks for everything tau rakan bloggers :) Love all of you lillah ! 
See you soon !

:: NN ::

14 comments:

  1. yup..betul tu..kita juga terus berjuang kerana ada supporter.. heheehe

    ReplyDelete
  2. Wah! Menarik jugak nie In. Kena fikir dari sekarang kata-kata semangat yang nak beri kat In. Hehehe! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha,boleh2 :D Tak sabar nak dpt kta2 semangat drpd rakan blogger ^^,

      Delete
  3. salam..
    weee In nak bg adiah..yeaaa...hehe
    nti bgtau bile ye.. ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam :)

      Okay sis :D berehh..hihi

      Delete
  4. wah..menarik ni...nnti tlg invite yer..takut terlepas plak..huhu :)

    ReplyDelete