Saturday, November 30, 2013

When I Was In Thailand Part Two

Assalamualaikum



Sebelum bermulanya aktiviti!!!~





Cari kunci yang betul ! Hahaha ... Basah lecunnnn oi :D

Ni nak lapor diri...Dalam b.Siam wehhh..."wandhiyaa hat" (tabik jika tak ada senjata) ,"amelhong" (turun tabik)



Aktiviti ni sangat senang. Hahaha





Activities



Ni ah ...banyak sabotaj. LOL ...

Seriously busukkkk gila yang ni. Checkpoint,nak kena celop... In and kekawan main tipu kat sini. HAHAH... *not my finger in this pic~*



Sekolah Siam tu ...

Perpustakaan diorang ~



Jamuan guru....aktiviti guru ...

Pintu gerbang masuk ke kawasan Malaysia~ haha

More to come .... iaitu last day punya pictures ...then In akan cerita sedikit sebanyak pengalaman kat sini... Hmphhh,banyak benda sweet :P

:: NN ::

10 comments:

  1. Wahhh..ada aktiviti apa sampai ke Thailand?? macam best je.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kem Jamboree Pengakap :D... Ha'a,best sangat ! ^_^

      Delete
  2. check point yg busuk tu depa bubuh apa IN..?? colour pun merah smcm....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. I don't knowwwww...tapi bau belacan kuatttt! hahahaha ... mungkin cat pewarna kot... seriously,spe yang busuk tu mmg kena aktiviti yg ni. hahaha. In pun kena tapi men tipu :P

      Delete
  3. lama tak menapak kat sini . hehe . wahh ! best nya suasana , permainan nya macam menarik . In pergi gabung dengan sekolah lain or sekolah In je ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. In pun dah lama tak singgah blog Amy. I need your link ! :)

      Sekolah lain jugak ! :D hahaha

      Delete
    2. haha , da tak aktif blogging la . nanti kalau rajin amy aktif kembali .
      oh , kenangan terindah nie . jelous !

      Delete
    3. Oh,i see .. okay,do inform me ye~
      Hahaha,yeah...selalu rindu tempat and orang-2 ni semua ..huu~

      Delete
  4. perhhh bestnya..hope,kak sya ada rezeki merasai aktivit mcm ni gak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe .. Yeah,in syaa Allah :) di mana ada kemahuan di situ ada jalan ~~~~ ^^,

      Delete