Saturday, March 11, 2017

2017

Salam alaik, hi! Okay, sebenarnya nak update pasal lain, nak cakap pasal lain but unfortunately my brain kenot brain sekarang ni because I'm so sleepy but I cannot sleep sebab tengah update ios and esok ada flight pulang ke Ganu, back to my student punya life and daa daaa daaa...

So nak cakap pasal perkembangan je lah while waiting for a few minutes untuk ios selesai update! Yiehaaa!--- Okay, it's quite challenging and so many troublesome things are happening to me but not that major-annoying-troubles I had faced last year. This semester (my 5th semester because I had a short semester last year---WAJIB), I think, not as bad as last semester. MAYBE, just maybe this semester I may improve my grades and cgpa sebab last semester was such a DOOMED! Hahahaha---but I'm still grateful, alhamdulillah no repeat paper---so far... 

Well, ouh ya, baru pindah rumah and memang banyak kerejeeeee cuti midsem ni but worry not---banyak barang-barang sudah ku unpacking before balitttt ke Ganu (krohhh krohhh), and yes still a few left tak unpack lagi ouh well, no place to put and some are not my things, you better unpacking them by yourself cc my brothers hahaha. 

What else? Hmmm, Happy International Women's Day, ya I know not today but still am not too late wishing it here. Women, women are awesome and incredible, I must say. I am a woman. Yup :P Hahaha. You may define that in various ways. As a married woman, or as an independent woman blablabla...as what you wish~ Me? I'm not sure to define me as what-woman, but I know my Mak! Mak as a married woman with 3 children. Must had a challenging life and she did put her life at risk three times while mengandungkan kami-me and brothers LOL. She made a lot of sacrifices, I noticed some of them but there must be loads of sacrifices lagi which I failed to see... Okay banyak lagi nak elaborate but dah update ios andddddddd i am sooooo mengantuk I should go to sleep! Kalau rajin akan edit balik but if not, yup that's the improper end of my post lol! 

Have a nice day ahead, salam alaik fi amanillah!

:: NN ::



8 comments:

  1. hai In,sambung belajar mana? btw ingat lg ke? haha terlalu lama dah tak blogwalking too busy in campus life lols

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiiiiii! Of course la ingatttt! Sambung di uni sultan zainal abidin kos undang2. Sama laaa faham2. Dh masuk degree ni hadui baru mengerti kenapa ramai bloggers jejak je uni terus lesap. Dh mcm chipsmore kejap ada kejap x de kahkah

      Delete
  2. Fightbakctolawschool ming ✊✊✊

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum wbt..
    Hi In...
    lama xdgr khbr berita ^_^
    sihat ka..?

    ReplyDelete
  4. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete