Monday, January 27, 2014

I'm Back !

Assalamualaikum

Waa,2 weeks ! Lamanya In tak update,serupa macam time SPM In dulu >_< ... I'm so sorry ! But now In akan selalu update ye,in syaa Allah ! :D 

So perkembangan In ... sebab dah lama tak update kan ... to me dah rasa macam sebulan tak update ! 
So In dah masuk kelas Mandarin dan dah ambil 1st exam ! My 1st exam sadis sangat but but ! Selalulah bersangka baik kepada Allah :) In cakap macam tu sebab total ada 25 soalan and boleh salah 5 je if not gagal ! And guess what ! In dapat 19/25 ... I need 1 more markkkkk ! Hahaha ... Tapi alhamdulillah sebab In ingat result lebih teruk daripada ni, so hey ! perlu bersyukurlah kan ? ;D Alhamdulillah ... In akan buat yang lebih baik untuk exam ke-2 iaitu Khamis ni !!! Make du'a for me !!!! Please ? :)) Oh ya,kalau gagal perlu repeat paper tapi cikgu tak inform lagi bila :3 , soalan yang sama of course and cikgu dah pun bincang . Malangnya In tak hadir satu hari tu sebab sakit !  So so :(( .... Kawan pun yang hadir tak ingat sangat,le LOL! But ada juga yang ingat ... jawapan no.1 pilihannya adalah SALAH . no.2 em em ... XD hadoi,tak ingatlah,redah je ! hahaha ... in syaa Allah tak gagal buat kali ke-2 . And cikgu bagi tugasan . Kena buat dialog dalam group seramai 2/3 orang . I hope that kalau hafal dialog tu cikgu akan bagi extra marks so that In tak perlu repeat paper :P who knows akan jadi ! Hahaha ... So hey , again ! Doakan :P heheheh :)

I miss all of you :D Terutama bloglist tu lah :D Kakak-kakak,abang-abang,adik-adik dan ibu :) Ayah tak ada kot ? haha ... Masih ingat In ke tak ni ? Huhu ... Apa pun In akan blogwalking blog-blog anda anda anda andaaaaa secepat yang mungkin ! :D Salam !

:: NN ::

14 comments:

  1. salam In..

    wahh amik kelas mndarin..syioknye..dpt mark bguihh plak tu..syabas! ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam wbt :)

      Hehe yep...memang best,sis :D haha bagus kot ... unexpected juga , haha ... thank you :))

      Delete
  2. wahh wahh , jelous nye kita . seriously , dari dulu nak belajar . tapi tak berkesempatan . nak belajar dengan ayah pon , ayah amy tak reti mandarin sangat . dialek biasa tu je reti . btw , goodluck In . May Allah ease everything =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi... in syaa Allah dimana ada kemahuan disitu ada jalan... mungkin bukan rezeki amy lagi but who knows one fine day nanti amy pun dapat belajar :)) thank you ! Aamiin aamiin ^^,

      Delete
  3. welcome bacak IN.. lama betul hilang...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe thank you ! Kan ...tak sangka ...hewhew XD

      Delete
  4. Salam. hiii in!^^ today la Khamis. so amacam. harap yg terbaiklah ya. insyaallah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam... hihihi... hi ! A'ah ...tapi tapi cikgu kata Isnin pulak , bukan Khamis exam. Pray for me sis ! :D

      Aamiin ...

      Delete
  5. Wah! Dah masuk kelas Mandarin sekarang. Bagus! Nanti boleh kongsi ilmu dengan rakan-rakan blog. Ajar kitorang sikit-sikit. Hehe. Apa pun, semoga berjaya In! Buat yang terbaik okay. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe,ye saja isikan masa yang begitu sangat teramatlah lapang. Huhu... In syaa Allah... Boleh-boleh :D
      Terima kasih !! Aamiin :D

      Delete